31 dic 2012

Lakshmi




Shri Lakshmi


Des de fa tres mil anys és la deïtat femenina més adorada i estimada, és una deessa especial i universal, portadora de bellesa i harmonia, perquè en els moments més foscos i de major desafiament porta curació i sentit de fortuna. És una connexió còsmica de gran abast, una dona divina que s'assembla a nosaltres i ens ofereix una sensació de coratge, d'esperança i de poder.

Lakshmi és la Deessa per mitjà de la qual assolirem els nostres objectius, a través de l'observació d'un mateix i de la percepció correcta del món perquè representa qualitats que estan dins nostre i tenen el potencial d'aflorar. Els miracles són canvis en la percepció.

Lakshmi existeix en una dimensió més enllà de les nostres lluites humanes i tristeses. Ens pot guiar cap a una millor sensació de viure, tenir relacions d'amor més profundes i més alegries, perquè també és considerada com la Gran Mare que ens pot guiar de la Foscor a la Llum. És una font d'energia positiva si la mirem cada dia, la seva representació atreu la bona fortuna a les nostres vides.



Mantra:


“Om shri Mahalakshmyai namaha”



Coratge, fortalesa i sort en aquest 2013 que demà comença és el què ens cladrà en aquest país nostre tan vilipendiat per la crisi, les males praxis, els especuladors, els bancs, la corrupció, les retallades i l'atur.

Sens dubte caldrà canviar idees, valors, accions i, per què no, una major vida espiritual que ens reconforti.

 

1 comentario:

  1. Hola Rosa sóc nova per aquí i m'agrada molt el teu blog, així que amb el teu permís em quedo.
    Igualment estàs invitada a participar en el meu que espero que t'agradi.

    http://canditoledofotografia.blogspot.com.es/

    Bon cap de setmana.

    ResponderEliminar

Gràcies pel teu comentari.